Aplică la Conferința Microsoft YouthSpark Live Moldova
Tehnologia transformă lumea în care trăim și va continua să o revoluționeze în moduri pe care nici nu putem să ni le imaginăm acum. Inovațiile tech contribuie la soluționarea celor mai importante probleme și provocări pe care le întâmpină omenirea, penetrează toate aspectele vieții noastre și generează continuu o serie de oportunități imposibil de ratat.
Cunoaște-le și pregătește-te pentru un viitor promițător în cadrul primei ediții Microsoft YouthSpark Live în Moldova, un eveniment dedicat tuturor tinerilor care vor să se crească, să se afirme și să reușească într-o lume transformată de tehnologie.
YouthSpark Live Moldova se va desfășura la data de 30 mai, cu începere de la ora 11.00, în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill.
În cadrul evenimentului tinerii vor avea șansa să își contureze planuri clare de viitor, având toată susținerea din partea profesioniștilor, liderilor de industrie și comunitate.
Pe parcursul întregului eveniment ei vor identifica abilitățile necesare pentru atingerea scopurilor definite, vor înțelege cum tehnologia îi poate propulsa înainte și vor cunoaște programe care îi pot ajuta să ajungă acolo unde își doresc.
start
 
Bună, cum îți spune? *

 
Hey {{answer_CQAy}}, mă bucur să te cunosc.
Care-i numele tău de familie?

 
Nu ne place să fim nepoliticoși, dar te rugăm să ne indici anul nașterii *

 
Ce ocupație ai? *


 
Unde îți faci studiile? *

 
De unde ai aflat despre Microsoft YouthSpark Live Moldova? *

 
{{answer_CQAy}}, de ce ai ales acest program? *

 
Și un număr de telefon *

 
Ai dori să primești informații despre alte proiecte/evenimente ale Tekwill Academy? *

     
Thanks for completing this typeform
Now create your own — it's free, easy, & beautiful
Create a <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform